1.

برآورد پس‌روی ناشی از هم‌خونی صفات اقتصادی جمعیت مرغ بومی اصلاح‌شده اصفهان

صفحه 313-324
صابر جلوخانی نیارکی؛ شعله قربانی؛ سعید اسماعیل خانیان

2.

ارزیابی عملکرد صفات رشد و خصوصیات لاشه در بره‌های خالص کردی و آمیخته‌های کردی × رومانف

صفحه 325-335
داوود علی ساقی؛ علی مبارکی؛ محمد رباطی بلوچ؛ راضیه ساقی

3.

اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال

صفحه 337-349
علی نرگس خانی؛ علی محرری؛ حسین مهربان؛ محمد جواد ضمیری

4.

تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه های شکمبه در گوسفند کرمانی

صفحه 351-362
نعمت اسماعیلی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ محمدمهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

5.

کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین

صفحه 363-374
فاطمه احمدی؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی

6.

تأثیر استفاده از ویناس در جیره بر تولید شیر و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تحت تنش گرمایی

صفحه 375-385
امین رحیمی؛ فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی

7.

اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا

صفحه 387-394
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

8.

تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 395-408
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

9.

اثرات افزودن توکسین بایندرها و پری‌بیوتیک،‌ بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1

صفحه 409-420
دانیال محسنی سلطانی؛ علی رضا آقاشاهی؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ سید عبداله حسینی

10.

بررسی آثار افزودن پروبیوتیک و اسانس روغنی آویشن پوشش‌دارشده بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

صفحه 421-431
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

11.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

12.

مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

صفحه 447-457
محمد حسین نعمتی؛ حسن الماسی؛ رضا معصومی؛ محمد حسین شهیر

13.

بررسی امکان استفاده از پودر جوجه در تغذیه مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 459-469
زهرا بختیاری؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشار منش

14.

اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

صفحه 471-479
محمدرضا رضوانی؛ مهدی عباسی؛ شهین ثابت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب