کرمی, خدیجه, عرفانی مقدم, جواد, بازگیر, مسعود, خادمی, اورنگ. (1400). تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه. , 52(2), 317-328. doi: 10.22059/ijhs.2020.273643.1583
خدیجه کرمی; جواد عرفانی مقدم; مسعود بازگیر; اورنگ خادمی. "تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه". , 52, 2, 1400, 317-328. doi: 10.22059/ijhs.2020.273643.1583
کرمی, خدیجه, عرفانی مقدم, جواد, بازگیر, مسعود, خادمی, اورنگ. (1400). 'تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه', , 52(2), pp. 317-328. doi: 10.22059/ijhs.2020.273643.1583
کرمی, خدیجه, عرفانی مقدم, جواد, بازگیر, مسعود, خادمی, اورنگ. تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه. , 1400; 52(2): 317-328. doi: 10.22059/ijhs.2020.273643.1583


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب