1.

اثر پلی‌آمین‌ها بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه‌بریدنی زنبق (‏Iris hollandica 'Blue ‎Magic'‎‏)‏

صفحه 269-280
سید هاشم مرتضوی؛ مسعود ارغوانی؛ معظم حسنپور اصیل؛ عزیزاله خیری

2.

بررسی تأثیر تنش مولیبدن بر عملکرد سیستم آنتی‌اکسیدان گیاهچه‌های جعفری ‏‏(‏Petroselinum sativum L.‎‏) در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 281-291
صدیقه براتی؛ مهرداد لاهوتی؛ منیره چنیانی

3.

ارزیابی عملکرد غده و برخی صفات کمی و کیفی 15 ژنوتیپ امیدبخش سیب‌زمینی در منطقه اردبیل

صفحه 293-303
یوسف جهانی جلودار؛ طاهر برزگر؛ داود حسن پناه؛ زهرا قهرمانی

4.

اثر کم‌آبیاری بعد از شروع رنگ‌گیری بر عمکلرد، کیفیت حبه‌ها و کارایی مصرف آب انگور رقم های ‏کشمشی و صاحبی ‏

صفحه 305-315
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی

5.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

صفحه 317-328
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی

6.

تأثیر تراکم بوته و نیتروژن بر ویژگی‌های فنولوژیکی، ظرفیت فتوسنتزی و خصوصیات کیفی توده ‏بومی گوار (‏‎(Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub.‎

صفحه 329-339
حیدر مفتاحی زاده؛ محمدحسن عصاره

7.

تأثیر کاربرد کود زیستی حاوی باکتری ‏Pantoea agglomerans‏ در مقایسه با کود اوره بر رشد و ‏کیفیت چمن

صفحه 341-351
نادیا امامی؛ اکبر حسنی؛ علی رضا واعظی؛ محمد بابا اکبری ساری

8.

پاسخ‌های ریخت‌شناسی و فیزیولوژیکی نهال پیوندی انگور بیدانه سفید روی پایه ایرانی و خارجی در ‏شرایط تنش خشکی

صفحه 353-367
داریوش مددی؛ علی عبادی؛ حامد دولتی بانه؛ وحید عبدوسی؛ مهدی حدادی نژاد

9.

مقایسه نگه‎داری فضای سبز به روش حجمی و ریزآیتمی از دیدگاه ناظران و پیمانکاران

صفحه 369-379
فاطمه کاظمی؛ سیده ملیحه ربانی خیرخواه؛ حمید مسعودی

10.

بررسی روند برخی تغییرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی در برگ رقم‌های زیتون (‏Olea europaea ‎L.‎‏) طی دوره سازگاری و عدم سازگاری به سرما

صفحه 381-390
صفورا سعادتی؛ بهرام بانی نسب؛ مصطفی مبلی؛ مهدیه غلامی

11.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس جمعیت‌های طبیعی مورتلخ ‏‏(‏Salvia mirzayanii Rech. f. & Esfand.‎‏) در استان هرمزگان

صفحه 391-403
صفیه بی نوا؛ علیرضا یاوری؛ مجید شکرپور

12.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

13.

مقایسه کمی و کیفی اسانس حاصل از صمغ درخت بنه در سیزده رویشگاه طبیعی

صفحه 419-428
مریم دیده ور؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری نوش آبادی

14.

تأثیر پتاسیم و کلسیم بر خصوصیات رویشی و تعادل یونی نهال‌های‌ پیوندی سیب روی پایه‌های ‏پاکوتاه‌کننده تحت تنش شوری

صفحه 429-446
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدعلی عسگری سرچشمه

15.

ارزیابی مقدماتی سازگاری، رشد و عملکرد پیوندک خربزه خاتونی روی پایه‌های مختلف کدو در ‏شرایط مزرعه‌ای

صفحه 447-459
مائده فرشتیان؛ رضا صالحی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار

16.

تأثیر طیف‌های مختلف نور ‏LED‏ بر صفات مورفوفیزیولوژیک سه گونه نعناع ‏

صفحه 461-471
مصطفی خزائی؛ فریبا رفیعی؛ محمدرضا سبزعلیان؛ سعدالله هوشمند

17.

مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان غده‎‌‎زایی کلون‎‌‎های پیشرفته با رقم‌های تجاری سیب‎‌‎زمینی

صفحه 473-486
احمد موسی پور گرجی؛ داود حسن پناه؛ رحیم احمدوند


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.