سعیدی, مهین, شیرزاد, حبیب, نوروزی, پرویز, قاسمی, قادر. (1400). برهمکنش محلول‌پاشی سدیم‌نیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا. , 52(4), 835-850. doi: 10.22059/ijhs.2020.302096.1798
مهین سعیدی; حبیب شیرزاد; پرویز نوروزی; قادر قاسمی. "برهمکنش محلول‌پاشی سدیم‌نیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا". , 52, 4, 1400, 835-850. doi: 10.22059/ijhs.2020.302096.1798
سعیدی, مهین, شیرزاد, حبیب, نوروزی, پرویز, قاسمی, قادر. (1400). 'برهمکنش محلول‌پاشی سدیم‌نیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا', , 52(4), pp. 835-850. doi: 10.22059/ijhs.2020.302096.1798
سعیدی, مهین, شیرزاد, حبیب, نوروزی, پرویز, قاسمی, قادر. برهمکنش محلول‌پاشی سدیم‌نیتروپروساید و نانوپتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم کامارزا. , 1400; 52(4): 835-850. doi: 10.22059/ijhs.2020.302096.1798


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب