شریفی اصل, مهدی, رومیانی, لاله. (1402). بهینه سازی استفاده از عصارة هیدروالکلی جلبک تتراسلمیس در کاهش اکسیداسیون روغن ماهی تون زرد‌باله با استفاده از آنالیز سطح پاسخ. , 76(1), 103-119. doi: 10.22059/jfisheries.2022.342004.1326
مهدی شریفی اصل; لاله رومیانی. "بهینه سازی استفاده از عصارة هیدروالکلی جلبک تتراسلمیس در کاهش اکسیداسیون روغن ماهی تون زرد‌باله با استفاده از آنالیز سطح پاسخ". , 76, 1, 1402, 103-119. doi: 10.22059/jfisheries.2022.342004.1326
شریفی اصل, مهدی, رومیانی, لاله. (1402). 'بهینه سازی استفاده از عصارة هیدروالکلی جلبک تتراسلمیس در کاهش اکسیداسیون روغن ماهی تون زرد‌باله با استفاده از آنالیز سطح پاسخ', , 76(1), pp. 103-119. doi: 10.22059/jfisheries.2022.342004.1326
شریفی اصل, مهدی, رومیانی, لاله. بهینه سازی استفاده از عصارة هیدروالکلی جلبک تتراسلمیس در کاهش اکسیداسیون روغن ماهی تون زرد‌باله با استفاده از آنالیز سطح پاسخ. , 1402; 76(1): 103-119. doi: 10.22059/jfisheries.2022.342004.1326


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب