یوسفی, سهیل, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد, شهره, بهرام. (1402). اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا. , 54(1), 91-77. doi: 10.22059/ijas.2022.342323.653888
سهیل یوسفی; منصور رضایی; محمد کاظمی فرد; بهرام شهره. "اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا". , 54, 1, 1402, 91-77. doi: 10.22059/ijas.2022.342323.653888
یوسفی, سهیل, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد, شهره, بهرام. (1402). 'اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا', , 54(1), pp. 91-77. doi: 10.22059/ijas.2022.342323.653888
یوسفی, سهیل, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد, شهره, بهرام. اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا. , 1402; 54(1): 91-77. doi: 10.22059/ijas.2022.342323.653888


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب