1.

اثر محاسبه مواد مغذی معادل مولتی آنزیم حاوی بتا-ماناناز در جیره غذایی بر عملکرد ‏جوجه‌های گوشتی

صفحه 1-12
الهام دارسی آرانی؛ مجتبی زاغری؛ جعفر شادمان

2.

الگوی تغییرات اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌های شیر بزهای سانن در پاسخ به استفاده از ‏مکمّل بربرین در دوره‌ انتقال

صفحه 13-30
نوید قوی پنجه؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سیّد همایون فرهنگ فر؛ سیّد احسان غیاثی

3.

تعیین میزان ناپدید شدن و حلالیت شکمبه‌ای کلسیم، فسفر، سدیم، منیزیم و پتاسیم از برخی ‏مواد خوراکی و مکمل‌های کلسیمی ‏

صفحه 31-45
محمد ابراهیمی مرزیکلا؛ تقی قورچی؛ مجتبی بارانی مطلق؛ محمد اسدی

4.

تعیین میزان تغییرات اجزای اصلی زهر زنبورعسل در سه فصل و چند منطقه جغرافیایی ‏ایران

صفحه 47-59
مهدیه مبارک؛ فاطمه غازیانی؛ غلامعلی نهضتی پاقلعه؛ محسن فرهادپور

5.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف میکروجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس کپسوله‌شده بر قابلیت هضم مواد ‏مغذی، پاسخ ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 61-75
حسنا حاجاتی؛ متین شکوری

6.

اثر افزودن آنزیم و پروبیوتیک به جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر ‏عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و بهبود انرژی خالص در جوجه‌های گوشتی ‏تغذیه‌شده با جیره بر پایه ذرت-کنجاله سویا

صفحه 91-77
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد؛ بهرام شهره

7.

مطالعه اثر برون‌تنی عصاره‌های چای سبز (کاملیا سیننسیس) و آویشن‎ ‎‏( تیموس ولگاریس) بر اسپرولاسیون اووسیست‌های ‏ایمریا انگل جوجه‌های گوشتی

صفحه 93-104
علی خوش نژاد؛ محمد یخچالی؛ فرناز ملکی فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب