اسدی, مژده, قاسم نژاد, محمود, الفتی, جمالعلی, بخشی پور, عادل. (1402). اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis). , 54(3), 403-422. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085
مژده اسدی; محمود قاسم نژاد; جمالعلی الفتی; عادل بخشی پور. "اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)". , 54, 3, 1402, 403-422. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085
اسدی, مژده, قاسم نژاد, محمود, الفتی, جمالعلی, بخشی پور, عادل. (1402). 'اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)', , 54(3), pp. 403-422. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085
اسدی, مژده, قاسم نژاد, محمود, الفتی, جمالعلی, بخشی پور, عادل. اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis). , 1402; 54(3): 403-422. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب