اسدی, مژده, قاسم نژاد, محمود, الفتی, جمالعلی, بخشی پور, عادل. (1402). اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت زرد کیوی‌فروت (Actinidia chinensis). , (), -. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085
مژده اسدی; محمود قاسم نژاد; جمالعلی الفتی; عادل بخشی پور. "اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت زرد کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)". , , , 1402, -. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085
اسدی, مژده, قاسم نژاد, محمود, الفتی, جمالعلی, بخشی پور, عادل. (1402). 'اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت زرد کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085
اسدی, مژده, قاسم نژاد, محمود, الفتی, جمالعلی, بخشی پور, عادل. اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت زرد کیوی‌فروت (Actinidia chinensis). , 1402; (): -. doi: 10.22059/ijhs.2023.354304.2085


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب