1.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

2.

اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)

صفحه 369-382
صاحب سودائی مشائی؛ گل نوش بنی طالبی

3.

تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی

صفحه 383-401
عارف خوش رفتار؛ جلال خورشیدی؛ احمد آقایی

4.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)

صفحه 403-422
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور

5.

ارزیابی ویژگی‌های کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج

صفحه 423-437
شیوا روفی گری حقیقت؛ کوروش فلک رو؛ کلثوم چراغی؛ مریم‌السادات متولی جلالی؛ صغری محبیان اطاقوری

6.

اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد

صفحه 439-455
عزیزاله خندان میرکوهی؛ شیوا پاکزاد؛ محسن کافی

7.

بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذی‌های روی و آهن بر ویژگی‌های خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی

صفحه 457-473
منصور فاضلی رستم پور

8.

ارزیابی مقدماتی ویژگی های پومولوژیک 29 ژنوتیپ انتخابی زردآلو در شرایط آب‌و‌هوایی کرج

صفحه 475-491
ناصر بوذری؛ سعید علیزاده؛ سیامک کلانتری

9.

ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات

صفحه 493-512
مهشید طبری فرد؛ منیره چنیانی؛ علی گنجعلی

10.

مطالعه پاسخ‌های تعدادی از ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

صفحه 513-534
مریم عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ علی عبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب