سودائی مشائی, صاحب, بنی طالبی, گل نوش. (1402). اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus). , 54(3), 369-382. doi: 10.22059/ijhs.2023.350544.2070
صاحب سودائی مشائی; گل نوش بنی طالبی. "اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)". , 54, 3, 1402, 369-382. doi: 10.22059/ijhs.2023.350544.2070
سودائی مشائی, صاحب, بنی طالبی, گل نوش. (1402). 'اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus)', , 54(3), pp. 369-382. doi: 10.22059/ijhs.2023.350544.2070
سودائی مشائی, صاحب, بنی طالبی, گل نوش. اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus). , 1402; 54(3): 369-382. doi: 10.22059/ijhs.2023.350544.2070


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب