اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1402). تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama'). , 54(1), 157-173. doi: 10.22059/ijhs.2023.339145.2003
علی اسدی کنگرشاهی; نگین اخلاقی امیری. "تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama')". , 54, 1, 1402, 157-173. doi: 10.22059/ijhs.2023.339145.2003
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1402). 'تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama')', , 54(1), pp. 157-173. doi: 10.22059/ijhs.2023.339145.2003
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجی‌یاما (Citrus unshiu 'Sugiyama'). , 1402; 54(1): 157-173. doi: 10.22059/ijhs.2023.339145.2003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب