میرحسینی, سید محمدعلی, موسوی, سید ناصر, افسر, علی. (1403). اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی. , 26(1), 87-98. doi: 10.22059/jap.2024.362002.623750
سید محمدعلی میرحسینی; سید ناصر موسوی; علی افسر. "اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی". , 26, 1, 1403, 87-98. doi: 10.22059/jap.2024.362002.623750
میرحسینی, سید محمدعلی, موسوی, سید ناصر, افسر, علی. (1403). 'اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی', , 26(1), pp. 87-98. doi: 10.22059/jap.2024.362002.623750
میرحسینی, سید محمدعلی, موسوی, سید ناصر, افسر, علی. اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی. , 1403; 26(1): 87-98. doi: 10.22059/jap.2024.362002.623750


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب