فرجی, سکینه, کرمی, ثریا. (1403). اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) در مراحل مختلف نموی میوه. , (), -. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184
سکینه فرجی; ثریا کرمی. "اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) در مراحل مختلف نموی میوه". , , , 1403, -. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184
فرجی, سکینه, کرمی, ثریا. (1403). 'اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) در مراحل مختلف نموی میوه', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184
فرجی, سکینه, کرمی, ثریا. اثر عارضه سفیدشدگی آریل انار بر محتوای متابولیت‌های ثانویه و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) در مراحل مختلف نموی میوه. , 1403; (): -. doi: 10.22059/ijhs.2024.378987.2184





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب