1.

بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها

صفحه 1-11
سیاوش منظوری؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد حسین مرادی

2.

اثر استفاده از بلوس‏های خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجه‏های تولید مثلی گاوهای تازه‌زا در فصل تابستان

صفحه 13-24
حمیدرضا دادخواه؛ غلامرضا قربانی؛ فرزاد هاشمزاده؛ عباس رجایی راد

3.

تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

صفحه 25-36
آمنه ناصری مقدم؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ فردین هژبری

4.

اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال

صفحه 37-50
سینا آزاد؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ محمد هادی خبازان

5.

مقایسه عملکرد و فراسنجه‌های خونی شیشک‌های ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبه‌دانه با اوره آهسته‌رهش

صفحه 51-58
علیرضا سلامی؛ سهیل میرحبیبی؛ مجتبی حقیقت؛ حمید رضا خدایی

6.

بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری

صفحه 59-69
علی رضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ محمد شاهوردی؛ محسن محمدی ساعی؛ میرحسن بیرانوند؛ علی رضا آقاشاهی؛ حسن فضائلی؛ امین کاظمی زاده

7.

اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق

صفحه 71-81
کامل عموزاده آرائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی؛ کتایون مهرانی

8.

ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد

صفحه 83-91
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

9.

مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور

صفحه 93-105
محدثه اثنی عشری؛ حامد احمدی؛ فرید شریعتمداری؛ مصطفی لطفی

10.

تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه‏ های گوشتی

صفحه 107-122
لیلی عبدعلی؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ شیما حسینی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب