1.

بررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson)

صفحه 301-308
یونس مستوفی؛ پرگل رسولی؛ روح انگیز نادری؛ غلام باقری مرندی؛ محمدرضا شفیعی

2.

اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده

صفحه 309-318
موسی رسولی؛ کاظم ارزانی

3.

بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless)

صفحه 319-326
مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ منصور امیدی

4.

اثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان

صفحه 327-335
تیمور جوادی؛ بهمن بهرام نژاد

5.

بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخک‌هندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا

صفحه 337-345
زکیه ضیائی موحد؛ محسن کافی؛ احمد خلیقی؛ مجید عزیزی؛ روح اله شریفی

6.

باززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنین‌های سوماتیکی

صفحه 347-357
ندا ویشلقی؛ مختار جلالی جواران؛ احمد معینی

7.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های وحشی زیر‌جنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر

صفحه 359-373
علی شاهی قره لر؛ ذبیح اله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ناصر بوذری؛ عبداله خدیوی خوب

8.

تغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.)

صفحه 375-382
بهرام عابدی؛ عنایت اله تفضلی؛ مجید راحمی؛ بهمن خلد برین؛ ابراهیم گنجی

9.

بررسی تأثیر محلول‎پاشی پلی‌آمین‎های آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی

صفحه 383-391
علیرضا طلایی؛ مسعود خضری؛ امان اله جوانشاه

10.

ارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus L.)

صفحه 393-399
داریوش رمضان؛ براتعلی سیاه سر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب