1.

استفاده از سطوح مختلف عصاره روغنی بره موم بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

صفحه 441-448
مریم آببند؛ محمد سالار معینی

2.

تاثیر پروبیوتیک و اسید فرمیک بر سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 449-456
نیلوفر میربابایی لنگرودی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر

3.

بررسی اثر سطوح مختلف پنبه دانه در جیره بر عملکرد پرواری و صفات مورفولوژیک روده باریک بره های نر نژاد شال

صفحه 457-464
احمد افضل زاده؛ سید داود شریفی؛ محسن آبسالان؛ علی اکبر خادم؛ داود قندی

4.

اثر مکمل موننسین بر روی عملکرد، قابلیت هضم و وضعیت نیتروژن دفعی در گوسفند

صفحه 465-479
علی محرری؛ سیدحسن نوریان

5.

مقایسه سطوح مختلف متیونین گیاهی و سنتتیک بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 481-489
شیلا هادی نیا؛ محمود شیوازاد؛ حسین مروج؛ مجید اله یاری شهراسب

6.

تاثیر دانه کتان اکسترود شده بر روی عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین دراوایل دوره شیردهی

صفحه 491-496
جمشید جلیل نژاد؛ وحید محرمی؛ حشمت اله بهرامی یکدانگی؛ امیر خامسی؛ هادی خورسند

7.

مقایسه صحت برآورد ارزش های اصلاحی ژنومی و رایج با استفاده از تجزیه دوصفتی و تک صفتی

صفحه 497-504
صاحب فروتنی فر؛ حسن مهربانی یگانه؛ حسین مرادی شهربابک

8.

توابع ریاضی توصیف کننده ی منحنی تولید تخم مرغ یک لاین مادری تجاری گوشتی

صفحه 505-512
عباس صفری علیقیارلو؛ رسول واعظ ترشیزی؛ عباس پاکدل

9.

اندازه‌گیری عمق چربی زیر پوستی و عضله راسته بوسیله اولتراسوند برای تخمین ترکیبات لاشه در گوسفند مغانی

صفحه 53-520
سیدمهدی حسینی وردنجانی؛ سیدرضا میرائی آشتیانی؛ عباس پاکدل؛ حسین مرادی شهربابک

10.

اندازه‌گیری کارآیی فنی و بازدهی نسبت به مقیاس واحدهای پرورش گاو هلشتاین در استان گیلان با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها

صفحه 521-530
رقیه فتحی زاده گلشنی؛ عبدالاحد شادپرور؛ احمد قربانی؛ مختار مهدی زاده

11.

بررسی اثر انتخاب انفرادی و خانوادگی بر افزایش وزن بدن و سینه در بلدرچین ژاپنی

صفحه 531-537
مجید خالداری؛ عباس پاکدل؛ حسن مهربانی یگانه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

12.

تجزیه جایگاه های ژنی (QTL)، مؤثر بر صفات کمی و کیفی الیاف پشم درگوسفند بلوچی

صفحه 539-552
غلامرضا داشاب؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ محمدرضا نصیری؛ علی اسماعیل زاده کشکوئیه؛ داود علی ساقی

13.

اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

صفحه 553-560
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب