1.

اثر پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت پس از برداشت میوة گلابی (Pyrus communis) رقم اسپادونا

صفحه 225-234
مرجان السادات حسینی؛ مصباح بابالار؛ محمد علی عسکری

2.

بهره‏گیری از ورمی‏کمپوست و کوددهی پاییزه برای بهبود ویژگی‏های کیفی توتفرنگی رقم کاماروسا (Fragaria×ananassa Duch. cv. Camarosa) در کشت بدون خاک

صفحه 235-244
سمیرا بیدکی؛ ویدا چالوی؛ همت اله پیردشتی

3.

بررسی اثر نوع و حالت محیط کشت و زمان جداسازی تخمک و جنین بر میزان موفقیت تکنیک نجات جنین انگور «فلیم سیدلس»

صفحه 245-256
علی عبادی؛ مصطفی عالی فر؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ اصغر استاجی

4.

بررسی اثر نانوسیلور، اسید سالیسیلیک، اسید هومیک و تیوسولفات نقره بر خواص فیزیکوشیمیایی گل بریده نرگس‌

صفحه 257-266
اسماعیل چمنی؛ زهرا سادات نبوی مهاجر

5.

مطالعۀ ژنتیکی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی‏

صفحه 267-277
راهله ابراهیمی؛ محمد رضا حسندخت؛ ذبیح اله زمانی؛ عبدالکریم کاشی؛ ایزابل رولدان رویز

6.

تأثیر غلظت و زمان محلول‏پاشی فنیل فتالامات اسید (سینرژیست اکسین) بر عملکرد گوجه‏فرنگی، خیار، بادنجان و کلم‏پیچ در شرایط مزرعه‏ای

صفحه 279-286
رقیه جوانپور؛ سید ضیا نصرتی؛ میثم نژاد صاحبی

7.

اثر الیسیتور زیستی و نانوالیسیتور بر افزایش تولید برخی آلکالوئیدها در گیاه خشخاش L. Papaver somniferum

صفحه 287-295
مهدیه خدایاری؛ منصور امیدی؛ علی اکبر شاه نجات بوشهری؛ داراب یزدانی؛ محمدرضا نقوی؛ زهره کدخدا

8.

اثر قارچ میکوریز آربسکولار (Glomus mosseae) و باکتری سودوموناس فلورسنس بر رشد رویشی دانهال‏های پستۀ رقم قزوینی در چهار رژیم مختلف آبیاری

صفحه 297-307
افسانه شول؛ محمد حسین شمشیری؛ عبدالرضا اخگری؛ مجید اسماعیلی زاده

9.

اندازه‏گیری میزان لیگنین در بذر و فعالیت آنزیم‏های پراکسیداز و لاکاز در آریل برخی ژنوتیپ‏های نرم‏دانه و سخت‏دانة انار طی مراحل مختلف رشدی میوه

صفحه 309-317
عبدالکریم زارعی؛ ذبیح اله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ سید علیرضا سلامی؛ امیر موسوی

10.

تغییرات اسانس سرشاخه‌های گیاه Artemisia annua L. در مراحل مختلف رشد

صفحه 319-324
رضا بورد؛ شمس علی رضازاده؛ محمدرضا نقوی؛ منصور امیدی؛ سپیده ترابی؛ سعید پروانه؛ فرهاد حریری اکبری؛ رحیم تقی زاد فرید


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب