1.

خواص کیفی، حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بسته‌بندی شده در فیلم‌های نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره، مس و اکسید روی

صفحه 393-403
سیدهادی پیغمبردوست؛ لیلا پورشریف

2.

بهبود ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، بافتی و حسی کیک لایه‌ای تحت تأثیر جایگزینی زرده تخم مرغ با امولسیفایرهای ژلی تجاری

صفحه 405-414
سیدهادی پیغمبردوست؛ راحله بذرافشان

3.

طبقه‌بندی عسل‌های با منشأ گیاهی مختلف با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی

صفحه 415-423
محمد حاجی نژاد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مرتضی آغباشلو

4.

تشخیص آهنگ عبور مواد گرانوله با استفاده از تحلیل صدا و روش‌های آماری چند متغیره

صفحه 425-430
قاسم بهرامی؛ سجاد کیانی

5.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین سویا- کتیرا- نانوسلولز

صفحه 431-439
حمیده سپردار؛ ابراهیم رحیمی؛ ایمان شهابی قهفرخی

6.

اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاری و حرارتی فیلم‌های نانوبیوپلیمری بر پایه کفیران

صفحه 441-449
فرامرز خدائیان؛ سهیلا اسمی؛ سید سعید حسینی

7.

ساخت و ارزیابی سامانه‌ی کنترل خودکار راه‌انداز قفل دیفرانسیل تراکتور مسی فرگوسن 399

صفحه 451-459
سعادت کامگار؛ محمد لغوی؛ علی رضایی؛ محسن جلیلی

8.

ارزیابی مشکلات سازه‌ای گلخانه‌های تولید سبزی استان خوزستان

صفحه 461-467
عبدالستار دارابی؛ رضا صالحی؛ محمدرضا اصلاحی؛ سید مصطفی ملائکه

9.

پتانسیل‌سنجی تولید انرژی باد به کمک تحلیل آماری مشخصه‌های باد – مطالعه موردی: شهرستان اقلید در استان فارس

صفحه 469-483
پریا سفیدپری؛ علیرضا کیهانی؛ سید حسن پیشگر کومله؛ مجید خانعلی؛ اسداله اکرم

10.

اثر رطوبت، سرعت بارگذاری و اندازه دانه بر برخی خواص مکانیکی دانه جو

صفحه 485-491
آذین زند میرالوند؛ منصور راسخ؛ عزت اله عسکری اصلی ارده

11.

مطالعه‌ی فرآیند گرماکافت بستر ثابت روی چوب هرس درختان شهری در جوّ اکسایشی

صفحه 493-499
احمد پیری؛ علی محمدنیکبخت

12.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

صفحه 501-509
مهرناز امینی‌فر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی

13.

به کارگیری نرم‌افزار تصمیم‌یار جهت بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن و تاثیر کاربرد آن بر مصرف انرژی عملیات شخم

صفحه 511-518
رسول لقمانپور زرینی؛ اسداله اکرم؛ رضا علیمردانی؛ سید رضا طباطبایی کلور

14.

تأثیر زمان تیمار آنزیمی‌ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین آب‌پنیر

صفحه 519-527
فرزانه کوراوند؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی

15.

مطالعه تجربی رفتار حرارتی یک کلکتور سهموی مرکب (CPC) بدون خلاء با سیال روغن

صفحه 529-539
حسین عبادی؛ داریوش زارع

16.

مدل‌سازی انرژی مصرفی تولید آلو شابلون در استان گلستان

صفحه 541-549
سعید شاقوزایی؛ فاطمه نادی

17.

اثر پارامترهای اکسترودر بر برخی خواص مکانیکی پلت کود کمپوست

صفحه 551-559
فرهاد همایون فر؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب محمد حسینی؛ مهدی راعی؛ کوروش رضاپور

18.

بررسی اثر بیماری تغییر رنگ شلتوک بر کیفیت ظاهری، برخی خواص تبدیل برنج و مقاومت خمشی دانه

صفحه 561-568
محمد مباشر امینی؛ محمدرضا علیزاده؛ فریدون پاداشت دهکایی؛ سید علی الهی نیا؛ سید اکبر خداپرست

19.

مطالعه سینتیک خشک‏کردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با آب‌گیری اسمزی

صفحه 569-575
سمیرا اصل نژادی؛ سیدهادی پیغمبردوست

20.

بررسی کارایی واحدهای پرورش مرغ گوشتی به روش تحلیل پوششی داده‌ها، مطالعه موردی: استان اصفهان

صفحه 577-585
زهرا پاینده؛ کامران خیرعلی پور؛ محمود کریمی

21.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-20


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب