1.

اثر اختلاف کاتیون- آنیون جیره بر تعادل اسید- باز، هموستازی کلسیم و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین

دوره 41، شماره 2، تابستان 1389
علی رازقی؛ حسن علی عربی؛ سید محمد مهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی

2.

اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 3، زمستان 1390، صفحه 275-283
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ فاطمه صاحبی اعلاء

3.

اثر سطوح مختلف ویتامین E و روغن سویا بر عملکرد تولیدی و سلامت غده پستان در گاوهای هلشتاین

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 299-307
محسن بیات؛ حسن علی¬عربی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ علی اصغر ساکی؛ داریوش علیپور؛ پویا زمانی؛ احمد احمدی؛ زهرا زمانی؛ امیر حسین دزفولیان

4.

تأثیرات اسیدهای چرب غیراشباع بر ابتلا به سندروم آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 325-334
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت؛ اعظم یوسفی؛ میلاد منافی

5.

تاثیر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و دو منبع مکمل متیونین بر عملکرد، شاخص‌های لاشه و دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 41-49
علی اصغر ساکی؛ مرتضی افتخاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.