1.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

2.

اثر محلول‌پاشی آهن و روی بر عملکرد، خواص کیفی و غلظت عناصر غذایی برگ و میوه سیب رقم ‏گالا (‏Malus domestica cv. Gala‏)‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 965-978
اسماعیل صادقی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی

3.

تأثیر اوره و سولفات ‌آهن بر عملکرد و‎ ‎کیفیت میوه لیموشیرین (‏Citrus limettioides Tan.‎‏) در ‏شرایط خاک‌های آهکی شهرستان جهرم

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 851-860
سید عبدالحسین محمدی جهرمی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ وحید عبدوسی؛ علی رضا طلایی

4.

تأثیر تغذیۀ آهن و نیتروژن بر شاخص‌های کیفی میوۀ سیب (Malus domestica cv.Fuji) طی انبارمانی و درصد برخی عنصرهای کانی برگ و میوه

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 733-742
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

5.

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 679-689
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

6.

تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن آمونیومی و نیتراتی بر ویژگی‌های کمی و کیفی درختان سیب رقم‌های گلاب‌‌کهنز و گرانی اسمیت

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 93-103
مصباح بابالار؛ پریا احمدی؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

7.

کاهش آسیب سرمازدگی و بهبود ویژگی‌های پاداکسندگی میوۀ انار با تیمارهای پیش و پس از برداشت با کاربرد متیل‌جاسمونات

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 335-349
مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب