1.

اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 605-619
ملیحه اکرمی ابرقویی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ غلامرضا ربیعی

2.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

3.

اثر دما و مدت زمان نگهداری بر قوه نامیه دانه گرده ارقام مختلف خرما

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 495-506
محمد کمال پورادیب؛ وحید روحی؛ سعدالله هوشمند؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ حمید زرگری

4.

اثر نسبت‌های مختلف پلیمر سوپرجاذب و کود دامی بر برخی صفات مورفولوژیکی و تولید اسانس رازیانه تحت شرایط تنش خشکی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 621-637
زهرا رضایی؛ محمد رفیعی الحسینی؛ عبدالرحمان محمد خانی

5.

بررسی اثر اسید هیومیک و عنصر روی بر کمیت و کیفیت میوه، رنگیزه‌های فتوسنتزی و غلظت برخی عناصر در انگور رقم ‘عسگری’

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 303-318
اکرم وطن‌خواه؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعدالله هوشمند؛ شهرام کیانی

6.

بررسی اثر همزیستی قارچ مایکوریزا بر برخی پایه‌های پسته در شرایط تنش شوری و خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1399
مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ بهروز شیران؛ بهرام بانی نسب؛ رودابه راوش

7.

بررسی تأثیر محلول پاشی ورمی واش بر وضعیت عناصر غذایی برگ و عملکرد توت‌فرنگی رقم "گاویتا"

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 743-752
صفورا کاظمی؛ رحیم برزگر؛ عبدالرحمان محمدخانی

8.

بهبود کیفیت گل حنای گینه نو با کاربرد کود کندرهش و اسید هیومیک در بستر کشت

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 713-726
لیلا محمدی؛ سعید ریزی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ رحیم برزگر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.