1.

بررسی پاسخ جوجه‌های گوشتی به استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های حاوی سویای پرچرب ‏اکسترودشده در دماهای گوناگون

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 127-139
محمود رضا حیدری؛ بهروز دستار؛ سید ناصر موسوی؛ رضا میرشکار؛ سید عیداله حسینی؛ مجید عباسی

2.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

3.

تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه‌های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 149-157
امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عیداله حسینی؛ فرید شریعتمداری؛ مجید توکلی؛ هوشنگ لطف الهیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب