1.

ارزیابی تأثیر محلول‌پاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 823-832
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی

2.

بررسی تکمیلی دورگ‌های بی‌دانۀ جدید به‌دست‌آمده از تلاقی برخی رقم‌های دانه‌دار و بی‌دانۀ انگور

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-13
علیرضا رحیمی؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید اسمعیلی؛ اورنگ خادمی؛ امید گودرزی

3.

تأثیر بسته‌بندی نانو سیلیکات و پلی‌اتیلن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوۀ خرمالو (Diospyros kaki Thunb)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 203-217
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ اورنگ خادمی

4.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 317-328
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.