تعداد نشریات | 209 |
تعداد شمارهها | 5,395 |
تعداد مقالات | 59,518 |
تعداد مشاهده مقاله | 97,970,000 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 78,220,906 |
1. | ارزیابی تأثیر محلولپاشی جیبرلین و کلسیم در مراحل مختلف رشدی بر برخی صفات کمی و کیفی فلفل دلمه ای | |
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 823-832 | ||
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی | ||
2. | بررسی تکمیلی دورگهای بیدانۀ جدید بهدستآمده از تلاقی برخی رقمهای دانهدار و بیدانۀ انگور | |
دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-13 | ||
علیرضا رحیمی؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید اسمعیلی؛ اورنگ خادمی؛ امید گودرزی | ||
3. | تأثیر بستهبندی نانو سیلیکات و پلیاتیلن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوۀ خرمالو (Diospyros kaki Thunb) | |
دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 203-217 | ||
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ اورنگ خادمی | ||
4. | تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی و کیفی انار رقم ملس ساوه | |
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 317-328 | ||
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی | ||