1.

اثرات بتائین بر تغییرات رشد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 297-304
زاهد عزیز مسگری؛ محسن دانشیار؛ علی میرزا آقازاده

2.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه لوسین بر عملکرد، خصوصیات وکیفیت لاشه و بیان ژن‌های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 359-371
سیدسعید صادق زاده؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ محمدرضا یزدیان؛ سید محمد هاشمی

3.

تأثیر سطوح مختلف الکارنیتین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح بالای چربی در شرایط تنش گرمایی

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 341-348
احمد بابازاده اقدم؛ شهاب قاضی هرسینی؛ محسن دانشیار

4.

تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 157-164
پرستو داودی؛ محسن دانشیار

5.

تغییرات عملکرد، پارامترهای کمی و کیفی گوشت و فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 447-456
عباس علیپناه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار؛ غلامرضا نجفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب