1.

اثر جیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر بیان برخی از ژن‌های مرتبط با التهاب در گاوهای شیرده جرسی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 529-536
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاده؛ داراب قدیمی؛ وان لور؛ مایکل بالو

2.

اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 379-389
وحید پیری؛ فرخ کفیل زاده

3.

اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 169-181
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

4.

اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 387-394
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

5.

ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 83-91
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

6.

تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد و ویژگی‌های کیفی لاشه و گوشت بزغاله‌های مرخز

دوره 26، شماره 4، دی 1403، صفحه 461-476
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده؛ مجتبی حقیقت

7.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

8.

تأثیر اسانس صمغ درخت ون بر عملکرد رشد در دوره شیرخوارگی و پس از شیرگیری در بره‏های نر سنجابی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 453-462
یزدان سیف؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن خمیس آبادی؛ معصومه رضائی؛ لیلا طاهرآبادی

9.

تأثیر استفاده از روغن هسته انار در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و عملکرد بره‌های پرواری

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 491-500
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیل زاده

10.

تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ ترشی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 335-345
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب