1.

آثار استفاده از پلی‌اتیلن‌گلیکول و بی‌کربنات‌سدیم بر بهبود ارزش تغذیه‌ای جیره‌های حاوی تانن در ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 163-175
فرزانه محمدی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها؛ شیما حسینی فر

2.

اثر یک خوراک غنی از ترکیبات فنلی بر بیان ژن‌های آمیلاز و Actin-β در بافت‌های کبد و پانکراس جوجه‌های گوشتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-88
اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند؛ موسی زرین

3.

تأثیر میوۀ بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام‌ها و ویژگی‌های استخوان درشت‌نی در مرغ گوشتی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 219-228
فاطمه ندایی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی؛ مهرداد معمار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب