1.

اثر افزودن منابع پروتئین عبوری در جیره انتظار زایش بر تولید شیر، آغوز و وزن گوساله در گاوهای هلشتاین طی فصل گرم

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 415-425
فاطمه احمدی؛ حمید امانلو؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی

2.

اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 37-50
سینا آزاد؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ محمد هادی خبازان

3.

تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 349-356
مهرداد شاهی زاد؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ هادی خبازان

4.

کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-374
فاطمه احمدی؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب