1.

اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
سید مهدی هاشمی نسب؛ سید احمد طباطبایی فر؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سعید مینایی؛ محمدرضا علیزاده

2.

ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 1-9
امین فروغی راد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ محمود امید

3.

ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روش‌های الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 241-251
مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ شاهین رفیعی؛ احسان سوند رومی

4.

بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 299-304
داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده

5.

پایش تازگی گوشت قرمز با استفاده از ترکیب طیف‌نگاری دی‌الکتریک و پردازش تصویر

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 227-236
امیر علی صادقپور اصفهانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ بهرام حسین زاده

6.

پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 405-413
کبری حیدربیگی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی؛ ماریا لوز رودریگوز-مندز

7.

تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165
حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی

8.

تخمین غلظت رسوبات معلق در آب با سامانه ترکیبی نوری – فراصوتی و مدلسازی انفیس

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 629-641
علی کیاپی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حسین موسی زاده

9.

توسعه و آزمون حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 144-137
حامد خلیلیان؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ سجاد رستمی

10.

ساخت و توسعه یک سامانه‌ی ماشین بویایی در ترکیب با روش‌های شناسایی الگو برای تشخیص تقلب فرمالین در شیر خام

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 761-770
مجتبی توحیدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ وحید غفاری نیا؛ سید سعید محتسبی؛ مجتبی بنیادیان

11.

شبیه سازی عددی تغییرات فشار و سرعت جریان گازهای آلاینده دامداری‌‌ها در بستر بیوفیلتر

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 171-179
محمد علی اشرف؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ فرزاد مهدیه بروجنی

12.

طبقه‌بندی عسل‌های با منشأ گیاهی مختلف با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 415-423
محمد حاجی نژاد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مرتضی آغباشلو

13.

مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 219-227
وحید محمدی؛ رحیم ابراهیمی؛ مهدی قاسمی‌ورنامخواستی؛ مریم عباس‌والی

14.

مطالعه و شبیه‌سازی سینتیک خشک‌شدن ورقه‌های خرما در یک خشک‌کن ترکیبی الکتروهیدرودینامیک- جریان همرفت

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 489-500
مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ امین نصیری

15.

نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس)

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
کمیل ملائی؛ علیرضا کیهانی؛ محمود کریمی؛ کامران خیرعلی پور؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب