1.

تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 237-247
میثم شرافت؛ یونس علی جو؛ بهزاد اسدنژاد

2.

تأثیر منابع سلنیوم و دانه کتان در جیره بر عملکرد و برخی متابولیت‌های بیوشیمیایی خون در مرغ‌های تخمگذار

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 159-175
حمیدرضا مصلحی؛ بهمن نویدشاد؛ سید داود شریفی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق

3.

مقایسه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا -3 جهت غنی سازی تخم مرغ

دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384
مهندس سید علی میرقلنج؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر محسن برزگر؛ دکتر محمد علی کمالی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب