1.

Fatty Acid Profiling and Oil Content Variation among Iranian Fennel (Foeniculum vulgare Mill. var. vulgare) Landraces

دوره 10، شماره 2، تیر 2023، صفحه 193-202
Ali Izadi-Darbandi؛ Azam Akbari؛ Keivan Bahmani؛ Ryan Warner؛ Mohsen Ebrahimi؛ Hossein Ramshini

2.

Investigation of Operating Parameters on Ultrasound-Assisted Extraction of Anethole in Fennel Essential Oil

دوره 55، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 339-351
Seyed Mohsen Mirdehghan Ashkezari؛ H. Bahmanyar؛ Hedayat Azizpour؛ Mohammad Mohammadi؛ Iman Najafipour

3.

Phenological Traits, Seed Yield, and Essential Oil Yield of Fifty Populations of Bitter Fennel (Foeniculum vulgare)

دوره 11، شماره 3، مهر 2024، صفحه 391-410
Keivan Bahmani؛ Azam Akbari؛ Ali Izadi-Darbandi؛ Tahereh Ghamari

4.

ارزیابی کارکرد برخی از توده‌های رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) بومی ایران تحت شرایط تنش خشکی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 49-56
فریده نوروزی شهری؛ مجید پوریوسف؛ افشین توکلی؛ جلال صبا؛ علیرضا یزدی نژاد

5.

ارزیابی محتوا و ترکیبات شیمیایی اسانس برخی اکوتیپ‌های رازیانه ایران

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 13-24
کیوان بهمنی؛ علی ایزدی دربندی؛ سید احمد سادات نوری

6.

بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 129-143
سجاد پیرسا؛ افشار اصدق

7.

بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 131-139
مونا مظاهری کلهرودی؛ علیرضا بصیری؛ حسین جلالی

8.

تأثیر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک بر صفات ظاهری و فیزیولوژیکی گیاه رازیانه

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 765-778
فاطمه سالارپورغربا؛ حسن فرحبخش

9.

تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر خصوصیات تغذیه‌ای و کیفی علوفه‌دارو (مطالعه موردی: کشت توأم یونجه چندساله و رازیانه)

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 111-125
مینا آقابابادستجردی؛ مجید امینی دهقی؛ محمدرضا چائی چی؛ زینب بساق زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب