1.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

2.

اثر افزودن امولسیفایر و مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی کنجاله کلزا با سطوح متفاوت انرژی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و گرانروی محتویات گوارشی در جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 آذر 1403
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

3.

اثر تغذیه مکمل‌ پودر چربی حاوی افزودنی (لسیتین یا پودر صفرا) با شکل فیزیکی پرک یا گرانول بر قابلیت‌ هضم ظاهری مواد مغذی و برخی از فراسنجه‌های خون در گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 513-532
حمیدرضا تقیان؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

4.

اثر لسیتین و نمک صفراوی بر عملکرد، هضم‌پذیری مواد مغذی و مورفولوژی روده در جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 117-126
فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

5.

بررسی تأثیر استفاده از امولسیفایر در جیره‌های با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتیی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 151-163
مرتضی پاشایی جلال؛ سید داود شریفی؛ شیرین هنربخش

6.

بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل

دوره 36، شماره 1، خرداد 1381
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد

7.

مروری بر فعالیت بیولوژیکی لیزوفسفولیپیدها و تاثیر آن بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 23، شماره 3، اسفند 1402، صفحه 23-31
میلاد زینعلی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب