تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,557 |
تعداد مقالات | 70,766 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,770,970 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,972,229 |
1. | ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون | |
دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 415-423 | ||
حمیده فریدی؛ ابراهیم احمدی | ||
2. | بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامهای | |
دوره 38، شماره 2، آذر 1386 | ||
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان | ||
3. | بررسی پدیده های انتقال گرما،حرکت و رئولوژی گل حفاری در مسیر رفت و برگشت به داخل چاه | |
دوره 31، شماره 1، خرداد 1377 | ||
علی اصغر حمیدی؛ محمدرضا خرقانی | ||
4. | بررسی تأثیر افزودن حبوبات و لستین بر روی خواص رئولوژی خمیر و ارزش غذایی و کیفیت ارگانولپتیک نان حاصل | |
دوره 36، شماره 1، خرداد 1381 | ||
قهرمان شمس؛ ناصر رجب زاده؛ بهروز رفیعی طاری؛ حمیدرضا آذرباد | ||
5. | تأثیر خشککردن با روشهای هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) | |
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 175-184 | ||
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد | ||