1.

اثرات اسانس آویشن شیرازی ‘ اسید استیک ‘ درجه حرارت وزمان نگهداری بر روی احتمال رشدیک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم درمحیط آبگوشت قلب –مغز

دوره 61، شماره 2، مرداد 1385
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده بستی؛ دکتر رضا عباسی فر؛ دکتر بهراد رادمهر

2.

ارتباط تغییرات هورمون کورتیزول و متابولیت‌های پلاسما در دوندگان مرد جوان

دوره 1، شماره 2، مهر 1388، صفحه 37-89
bakhtyar Tartibian؛ هیرش نوری؛ اصغر عباسی

3.

بررسی اثر مصرف مکمل ویتامین B1 بر غلظت های گلوکز و اسید لاکتیک خون به دنبال اجرای فعالیت بیشینه هوازی

دوره 24، شماره 24، تیر 1384
حسن آقا طباطبایی؛ دکتر فرزاد ناظم؛ دکتر محمد تقی گودرزی

4.

بررسی پارامترهای مؤثر در جذب اسید لاکتیک توسط رزین امبرلایت IRA-400

دوره 41، شماره 4، تیر 1386
سهرابعلی قربانیان؛ حسین ابوالقاسمی؛ محمدعلی موسویان؛ سعید رضا رادپور

5.

بررسی فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 249-260
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی

6.

تاثیر مکمل بی کربنات سدیم بر میزان اسید لاکتیک، آمونیاک و عملکرد پسران دوندة 400 متر

دوره 2، شماره 4، فروردین 1389، صفحه 79-92
حبیب محمدپور؛ جبرئیل پوزش جدیدی؛ کریم آزای علمداری؛ رقیه پوزش جدیدی

7.

تولید پیوسته و ناپیوسته اسید لاکتیک از آب پنیز با استفاده از لاکتوباسیل تثبیت شده

دوره 30، شماره 34، تیر 1383
دکتر غلامرضا نبی بدهندی؛ پوریا بنی اردلان

8.

مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.