1.

اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 483-496
سیدولی حسینی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ امیرحسین جمالی؛ کبری ضیایی

2.

بررسی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون نانوامولسیون برخی ‌اسانس‌ها و یک عصاره گیاهی ‏در سفیدبالک پنبهBemisia tabaci (Gennadius) ‎‏ ‏

دوره 50، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-158
علیرضا بلندنظر؛ محمد قدمیاری؛ محمدرضا معمارزاده؛ جلال جلالی سندی؛ مریم ذولفقاری

3.

تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 192-204
طلایه فلاح اسکی؛ فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی؛ محمدحسن شاهوی

4.

تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 57-64
حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ ذبیح الله اعظمی

5.

شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-714
امید احمدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری

6.

مطالعه ویژگی‌های حسی دانه های انار (Punica granatum L.) تحت تأثیر درون پاشی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 505-520
عارفه مزروعی؛ کرامت الله سعیدی؛ زهرا ایزدی؛ عبدالرحمان محمدخانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب