1.

Experimental Investigation and Thermodynamic Modeling in Liquid-Liquid Equilibrium of Water + Propionic Acid + Cyclic Alcohols at T= 303.2, 313.2 and 323.2 K

دوره 56، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 89-104
Faezeh Shahbazi؛ Majid Mohadesi

2.

بررسی فراسنجه‏های تولیدی، بیوشیمیایی، ایمنی و پاداکسندگی در مرغ‏های تخم‏گذار های-لاین W-36 تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی پادزیست محرک رشد و ترکیب افزودنی‏های خوراکی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 95-112
میلاد منافی؛ فاطمه محبی؛ مهدی هدایتی؛ مجتبی یاری

3.

بررسی مقایسه ای تاثیر مواد شیمیایی و تخمیر طبیعی بر روی کیفیت میکروبی و آنتی بادی IgG آغوز گاو به منظور افزایش ماندگاری آن

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 83-92
شراره ستوده؛ محمد ربانی خوراسگانی؛ زهرا اعتمادی فر؛ سید حمید زرکش زرکش اصفهانی

4.

بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 347-357
محمدرضا رضوانی؛ کریم هوشیار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب