1.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

2.

اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما

3.

اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

4.

اثر تاریخ‌های مختلف کاشت بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سه رقم نخود زراعی (Cicer arietinum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آبان 1400
هدیه ایروانی پناه؛ بهاره پارسامطلق؛ امان الله سلیمانی؛ مریم مظاهری تیرانی

5.

اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 367-377
مهسا همدانی؛ ولی ربیعی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

6.

اثر سالیسیلیک‌اسید‌ و متیل‎ ‎‏‌جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانه‌های کالوس گیاه پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج

7.

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

8.

اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخه‌بریده ژربرا (‏Gerbera jamesonii ‎L.‎‏) در دو رقم ‏Intense‏ و ‏Rosalin

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی

9.

اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 179-191
لیلا لطفی؛ احمد کلباسی اشتری؛ منوچهر حامدی؛ فرشته قربانی

10.

اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم «مرلوت»

دوره 34، شماره 4، تیر 1382
ولی ربیعی؛ علیرضا طلائی؛ انریکو پترلونگر؛ علی عبادی؛ علی احمدی

11.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

12.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

13.

اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 705-717
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

14.

ارزیابی عملکرد و فیتوشیمیایی ده توده بومی و واریته چای ترش (‏Hibiscus sabdariffa L.‎‏) در تاریخ‌های‌ ‏مختلف کاشت

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 711-720
حیدر مفتاحی زاده

15.

بررسی اثر هم‌زیستی قارچ مایکوریزا آربسکولار بر برخی پایه‌های پسته در شرایط تنش شوری و خشکی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 682-667
مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ بهروز شیران؛ بهرام بانی نسب؛ رودابه راوش

16.

بررسی برهمکنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آب و هوایی مشهد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 اسفند 1400
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه

17.

بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوۀ انگور رقم ریش‌بابا قرمز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 791-799
حامد دولتی بانه؛ رضا زارعی؛ محسن اسمعیلی

18.

بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقم‌های ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 833-843
فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی

19.

بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتاب‌سوختگی و شاخص‌های کیفی انار رقم ملس ترش ساوه

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی

20.

بررسی تأثیر محلول‌های غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 305-315
سمانه فتح اللهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی

21.

بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-10
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ حسن حاج نجاری؛ عبدالعلی شجاعیان؛ سیما دامیار

22.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی

23.

تأثیر خاکپوش‌های بازتابندة نور آلومینیومی و پلی‌اتیلنی بر خواص ریخت‌شناختی و بیوشیمیایی میوة شلیل رقم 'سان کینگ'

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 297-306
محبوبه یزدان پناه؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی

24.

تأثیر شدت‌های مختلف نور بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی دو رقم گل رز

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 259-270
منصوره حاتمیان؛ مصطفی عرب؛ محمودرضا روزبان

25.

تأثیر شرایط تغلیظ و نگهداری بر رنگدانه های آب انار

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378
مرتضی خان احمدی؛ محمد شاهدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.