تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,564 |
تعداد مقالات | 70,850 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,008,223 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,238,608 |
1. | Anthocyanin Extract From Purple Sweet Potato Improving Neurotransmitter and Locomotor in Chronic Stressed-mice | |||
دوره 18، شماره 3، مهر 2024، صفحه 333-344 | ||||
Nia Kurnianingsih؛ Ariella Ramadhini Hakim؛ Daffa Salsabila؛ Agwin Fahmi Fahanani؛ Novita Titis Harbiyanti؛ Retty Ratnawati | ||||
2. | اثرات روکش لایه جمعشونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگیهای کیفی انارهای (Punica granatum L.) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418 | ||||
محمد رضا صفی زاده | ||||
3. | اثر باکتریهای تأمینکننده نیتروژن و فسفر بر ویژگیهای نشای گوجهفرنگی | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123 | ||||
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما | ||||
4. | اثر پوشش خوراکی آلژیناتسدیم بر ماندگاری میوه توتفرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa) | |||
دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526 | ||||
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده | ||||
5. | اثر تابش مرحلهای نور فرابنفش C روی برخی پارامترهای کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توتفرنگی رقم پاروس در طول دوره انبار | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مهر 1403 | ||||
مهنوش هاشمی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ علی عزیزی؛ وحیده مهدوی | ||||
6. | اثر تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سه رقم نخود زراعی (Cicer arietinum L) | |||
دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-16 | ||||
هدیه ایروانی پناه؛ بهاره پارسامطلق؛ امان الله سلیمانی؛ مریم مظاهری تیرانی | ||||
7. | اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی | |||
دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702 | ||||
ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم | ||||
8. | اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro) | |||
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 367-377 | ||||
مهسا همدانی؛ ولی ربیعی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری | ||||
9. | اثر سالیسیلیکاسید و متیل جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانههای کالوس گیاه پروانش (Catharanthus roseus L.) | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10 | ||||
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج | ||||
10. | اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’ | |||
دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401 | ||||
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی | ||||
11. | اثر کاربرد خاکی نیتروکسین و ورمیکمپوست بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی تمشک سیاه (Rubus sp.) | |||
دوره 26، شماره 3، مهر 1403، صفحه 669-686 | ||||
رویا موسوی؛ ویدا چالوی؛ کامران قاسمی؛ مهدی حدادی نژاد | ||||
12. | اثر کاربرد ریشه ای و محلولپاشی برگی سلنیوم بر رشد و عملکرد توتفرنگی رقم کویینالیزا در کشت هیدروپونیک | |||
دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 273-293 | ||||
کتایون محبی؛ سعید عشقی؛ محسن شیردل؛ نیلوفر رجائی | ||||
13. | اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخهبریده ژربرا (Gerbera jamesonii L.) در دو رقم Intense و Rosalin | |||
دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345 | ||||
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی | ||||
14. | اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی | |||
دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 179-191 | ||||
لیلا لطفی؛ احمد کلباسی اشتری؛ منوچهر حامدی؛ فرشته قربانی | ||||
15. | اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم «مرلوت» | |||
دوره 34، شماره 4، تیر 1382 | ||||
ولی ربیعی؛ علیرضا طلائی؛ انریکو پترلونگر؛ علی عبادی؛ علی احمدی | ||||
16. | اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل | |||
دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711 | ||||
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار | ||||
17. | اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد | |||
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 439-455 | ||||
عزیزاله خندان میرکوهی؛ شیوا پاکزاد؛ محسن کافی | ||||
18. | اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه | |||
دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537 | ||||
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو | ||||
19. | اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه | |||
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 705-717 | ||||
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی | ||||
20. | ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) | |||
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367 | ||||
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد | ||||
21. | ارزیابی صفات فیتوشیمیایی در اکوتیپهای مختلف گلختمی (Althaea sp.) | |||
دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 755-767 | ||||
امین ارجمند؛ محسن ابراهیمی؛ محمدرضا بی همتا؛ نرگس مرادی | ||||
22. | ارزیابی عملکرد و فیتوشیمیایی ده توده بومی و واریته چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در تاریخهای مختلف کاشت | |||
دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 711-720 | ||||
حیدر مفتاحی زاده | ||||
23. | بررسی اثر نسبتهای مختلف پتاسیم به نیتروژن بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل ژربرا رقم دانی (Gerbera jamesonii cv. Dune) | |||
دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 129-141 | ||||
شادی حسینپور بالو؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری | ||||
24. | بررسی اثر همزیستی قارچ مایکوریزا آربسکولار بر برخی پایههای پسته در شرایط تنش شوری و خشکی | |||
دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 682-667 | ||||
مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ بهروز شیران؛ بهرام بانی نسب؛ رودابه راوش | ||||
25. | بررسی برهمکنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آبوهوایی مشهد | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433 | ||||
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه | ||||
|