تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,771 |
تعداد مقالات | 63,254 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,881,778 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,979,197 |
1. | اثرات روکش لایه جمعشونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگیهای کیفی انارهای (Punica granatum L.) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418 | ||||
محمد رضا صفی زاده | ||||
2. | اثر باکتریهای تأمینکننده نیتروژن و فسفر بر ویژگیهای نشای گوجهفرنگی | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123 | ||||
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما | ||||
3. | اثر پوشش خوراکی آلژیناتسدیم بر ماندگاری میوه توتفرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa) | |||
دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526 | ||||
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده | ||||
4. | اثر تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سه رقم نخود زراعی (Cicer arietinum L) | |||
دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-16 | ||||
هدیه ایروانی پناه؛ بهاره پارسامطلق؛ امان الله سلیمانی؛ مریم مظاهری تیرانی | ||||
5. | اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro) | |||
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 367-377 | ||||
مهسا همدانی؛ ولی ربیعی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری | ||||
6. | اثر سالیسیلیکاسید و متیل جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانههای کالوس گیاه پروانش (Catharanthus roseus L.) | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10 | ||||
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج | ||||
7. | اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’ | |||
دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401 | ||||
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی | ||||
8. | اثر کاربرد خاکی نیتروکسین و ورمیکمپوست بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی تمشک سیاه (Rubus sp.) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1401 | ||||
رویا موسوی؛ ویدا چالوی؛ کامران قاسمی؛ مهدی حدادی نژاد | ||||
9. | اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخهبریده ژربرا (Gerbera jamesonii L.) در دو رقم Intense و Rosalin | |||
دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345 | ||||
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی | ||||
10. | اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی | |||
دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 179-191 | ||||
لیلا لطفی؛ احمد کلباسی اشتری؛ منوچهر حامدی؛ فرشته قربانی | ||||
11. | اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم «مرلوت» | |||
دوره 34، شماره 4، تیر 1382 | ||||
ولی ربیعی؛ علیرضا طلائی؛ انریکو پترلونگر؛ علی عبادی؛ علی احمدی | ||||
12. | اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل | |||
دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711 | ||||
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار | ||||
13. | اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه | |||
دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537 | ||||
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو | ||||
14. | اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه | |||
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 705-717 | ||||
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی | ||||
15. | ارزیابی عملکرد و فیتوشیمیایی ده توده بومی و واریته چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در تاریخهای مختلف کاشت | |||
دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 711-720 | ||||
حیدر مفتاحی زاده | ||||
16. | بررسی اثر نسبتهای مختلف پتاسیم به نیتروژن بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل ژربرا رقم دانی (Gerbera jamesonii cv. Dune) | |||
دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 129-141 | ||||
شادی حسینپور بالو؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری | ||||
17. | بررسی اثر همزیستی قارچ مایکوریزا آربسکولار بر برخی پایههای پسته در شرایط تنش شوری و خشکی | |||
دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 682-667 | ||||
مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ بهروز شیران؛ بهرام بانی نسب؛ رودابه راوش | ||||
18. | بررسی برهمکنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آبوهوایی مشهد | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433 | ||||
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه | ||||
19. | بررسی تأثیر اتفن و حلقهبرداری بر ویژگیهای کمی و کیفی میوۀ انگور رقم ریشبابا قرمز | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 791-799 | ||||
حامد دولتی بانه؛ رضا زارعی؛ محسن اسمعیلی | ||||
20. | بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقمهای ملس ساوه و ملس یوسفخانی | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 833-843 | ||||
فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی | ||||
21. | بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتابسوختگی و شاخصهای کیفی انار رقم ملس ترش ساوه | |||
دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی | ||||
22. | بررسی تأثیر محلولهای غذایی بر آنتوریوم گلدانی (Anthurium andreanum cv. LentiniRed) در کشت بدون خاک | |||
دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 305-315 | ||||
سمانه فتح اللهی؛ معظم حسن پور اصیل؛ هدایت زکی زاده؛ جمالعلی الفتی | ||||
23. | بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری | |||
دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-10 | ||||
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ حسن حاج نجاری؛ عبدالعلی شجاعیان؛ سیما دامیار | ||||
24. | تأثیر پوششهای خوراکی بر حفظ ترکیبهای زیست فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نیریز | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952 | ||||
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی | ||||
25. | تأثیر خاکپوشهای بازتابندة نور آلومینیومی و پلیاتیلنی بر خواص ریختشناختی و بیوشیمیایی میوة شلیل رقم 'سان کینگ' | |||
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 297-306 | ||||
محبوبه یزدان پناه؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی | ||||
|