1.

Anthocyanin Extract From Purple Sweet Potato Improving Neurotransmitter and Locomotor in Chronic Stressed-mice

دوره 18، شماره 3، مهر 2024، صفحه 333-344
Nia Kurnianingsih؛ Ariella Ramadhini Hakim؛ Daffa Salsabila؛ Agwin Fahmi Fahanani؛ Novita Titis Harbiyanti؛ Retty Ratnawati

2.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

3.

اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 113-123
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما

4.

اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526
سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

5.

اثر تاریخ‌های مختلف کاشت بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سه رقم نخود زراعی (Cicer arietinum L)

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-16
هدیه ایروانی پناه؛ بهاره پارسامطلق؛ امان الله سلیمانی؛ مریم مظاهری تیرانی

6.

اثر تیمار پس از برداشت متیل‌‌جاسمونات بر بیان برخی ژن‌های مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توت‌فرنگی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702
ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم

7.

اثر دما و مدت انبارمانی بر تغییرات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوة پرتقال خونی مورو (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 367-377
مهسا همدانی؛ ولی ربیعی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

8.

اثر سالیسیلیک‌اسید‌ و متیل‎ ‎‏‌جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانه‌های کالوس گیاه پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج

9.

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

10.

اثر کاربرد خاکی نیتروکسین و ورمیکمپوست بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی تمشک سیاه (Rubus sp.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1401
رویا موسوی؛ ویدا چالوی؛ کامران قاسمی؛ مهدی حدادی نژاد

11.

اثر کاربرد ریشه‏ ای و محلول ‏پاشی برگی سلنیوم بر رشد و عملکرد توت‏ فرنگی رقم کویین‏ الیزا در کشت هیدروپونیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 خرداد 1403
کتایون محبی؛ سعید عشقی؛ محسن شیردل؛ نیلوفر رجائی

12.

اثر کاربرد قبل از برداشت منابع مختلف کلسیم بر کیفیت گل شاخه‌بریده ژربرا (‏Gerbera jamesonii ‎L.‎‏) در دو رقم ‏Intense‏ و ‏Rosalin

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 329-345
مارال اقدم؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ سید امیر عباس موسوی

13.

اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 179-191
لیلا لطفی؛ احمد کلباسی اشتری؛ منوچهر حامدی؛ فرشته قربانی

14.

اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم «مرلوت»

دوره 34، شماره 4، تیر 1382
ولی ربیعی؛ علیرضا طلائی؛ انریکو پترلونگر؛ علی عبادی؛ علی احمدی

15.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

16.

اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 439-455
عزیزاله خندان میرکوهی؛ شیوا پاکزاد؛ محسن کافی

17.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

18.

اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 705-717
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

19.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

20.

ارزیابی صفات فیتوشیمیایی در اکوتیپ‌های مختلف گل‌ختمی (Althaea sp.‎‏)‏

دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 755-767
امین ارجمند؛ محسن ابراهیمی؛ محمدرضا بی همتا؛ نرگس مرادی

21.

ارزیابی عملکرد و فیتوشیمیایی ده توده بومی و واریته چای ترش (‏Hibiscus sabdariffa L.‎‏) در تاریخ‌های‌ ‏مختلف کاشت

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 711-720
حیدر مفتاحی زاده

22.

بررسی اثر نسبت‌های مختلف پتاسیم به نیتروژن بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل ‏ژربرا رقم دانی (‏Gerbera jamesonii cv. Dune‏)‏

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 129-141
شادی حسینپور بالو؛ پرویز نوروزی؛ افسانه انصاری

23.

بررسی اثر هم‌زیستی قارچ مایکوریزا آربسکولار بر برخی پایه‌های پسته در شرایط تنش شوری و خشکی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 682-667
مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ بهروز شیران؛ بهرام بانی نسب؛ رودابه راوش

24.

بررسی برهم‌کنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آب‌وهوایی مشهد

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه

25.

بررسی تأثیر اتفن و حلقه‌برداری بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوۀ انگور رقم ریش‌بابا قرمز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 791-799
حامد دولتی بانه؛ رضا زارعی؛ محسن اسمعیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب