1.

Health Risk Assessment of Okadaic Acid and Domoic Acid in Some Edible Bivalves from Hormozgan Province in the North of Persian Gulf

دوره 8، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 934-947
Seyedeh Laili Mohebbi-Nozar؛ Mohammad Seddiq Moratzavi؛ Fereshteh Seraji؛ Parto Bahreini

2.

Impact of Arsenic Contaminated Irrigation Water in Food Chain: An Overview From Bangladesh

دوره 5، شماره 3، مهر 2011، صفحه 627-638
D.A. Ahsan؛ T.A. Del Valls

3.

اثر سولفات مس بر شاخص‌های فیزیولوژیک زنجیره غذایی ماهیان زینتی در مدل آزمایشگاهی

دوره 75، شماره 4، آذر 1401، صفحه 481-494
مریم میرزایی وندخانقاه؛ سید علی اکبر هدایتی؛ ثمانه ناظری؛ حمید محمدی آذرم؛ رسول قربانی

4.

ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 386-395
سکینه مشجور؛ مرتضی یوسف زادی؛ مجتبی علیشاهی

5.

ترجیح میزبانی و هیپرپارازیتیسم زنبور Hym.; Encyrtidae)) Ooencyrtus fecundus پارازیتویید تخم سن گندم و هیپرپارازیتویید جنس Trissolcus spp. (Hym.; Platygastridae)

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 59-74
شهزاد ایرانی پور؛ رقیه نصیری؛ رقیه کریم زاده

6.

مقایسه غلظت فلزات سنگین کروم، مس و نیکل در گیاه یونجه آبیاری شده با آب و پساب تصفیه شده (مطالعه موردی: بیرجند)

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 39-51
امیرحسین حمیدیان؛ فرزانه احراری؛ محمدرضا دوستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب