1.

Investigation on Possible Contamination of Port Sediments by Means of ATRFTIR Spectroscopy and Thermal Analysis

دوره 8، شماره 4، دی 2014، صفحه 1093-1104
F. Oudghiri؛ J.L. García-Morales؛ N. Allali؛ M.R. Rodríguez-Barroso

2.

اثر کاربرد اسانس های میخک و دارچین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم ‘پوست قرمز طارم’

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 389-401
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی

3.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

4.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 99-112
زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی

5.

تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 81-91
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو