1.

بازیافت ضایعات نان در تهران و مسائل بهداشتی آن

دوره 17، شماره 17، دی 1374
دکتر کرامت الله ایماندل؛ مهندس اکبر محمد نژاد اقدم

2.

بررسی میزان تاثیر فیلم‌های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته‌بندی شده

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 141-149
میثم ستاری نجف آبادی؛ سعید مینایی؛ هومن شریف نسب؛ حامد افشاری؛ فرزانه ستاری نجف آبادی

3.

تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تأثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله‌های نر سرابی

دوره 14، شماره 2، دی 1391، صفحه 31-41
آرش حسن زاده سیدی؛ علی حسین خانی؛ مهدی مرادی

4.

کاربرد الگوی لاجیت ترتیبی در بررسی عوامل مؤثر بر ضایعات نان (مطالعه‎ی موردی شهر مشهد)

دوره 46، شماره 3، اسفند 1390، صفحه 111-132
ناصر شاهنوشی؛ علی فیروززارع؛ میترا ژاله رجبی؛ محمود دانشور؛ سیاوش دهقانیان

5.

مدل‌سازی و پیش‌بینی ضایعات نان با استفاده از مدل‌های سری زمانی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 42، شماره 2، بهمن 1390، صفحه 163-173
میترا ژاله رجبی؛ ناصر شاهنوشی؛ محمود دانشور؛ علی فیروز زارع؛ سیاوش دهقانیان؛ سید محمد علی رضوی

6.

نگرش گندم‌کاران، نانوایان و مصرف‌کنندگان نسبت به عوامل موثر بر کاهش ضایعات نان

دوره 39، شماره 1، بهمن 1387


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب