تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,828 |
تعداد مقالات | 63,996 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,239,152 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,139,443 |
1. | آشنایی با مدلسازی و کنترل کیفی | |
دوره 34، شماره 2، شهریور 1379 | ||
پرویز جبه دار مارالانی؛ ساسان بختیاری | ||
2. | بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و میکروبی بیوسیلاژ تولید شده از آلایش تولیدی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | |
دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 575-586 | ||
رضا صفری؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعقوب زاده؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ عین اله صفری | ||
3. | بررسی فاکتورهای موثر بر تجزیه آفتکشها پس از تولید | |
دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 421-438 | ||
الهام شاهین فر؛ احمد حیدری؛ محمد رضا دماوندیان؛ بابک حیدری علیزاده | ||
4. | بررسی مقایسه ای سه روش اندازه گیری تری متیل آمین ، ازت فرار تام و شمارش کلی باکتریهای هوازی سرمادوست در تعیین کیفیت برخی از ماهیان دریایی استخوانی | |
دوره 55، شماره 4، بهمن 1379 | ||
دکتر افشین آخوندزاده؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر تقی زهرایی صالحی | ||
5. | بررسی وضعیت عناصر سنگین در خاکهای ایران: مروری جامع و انتقادی بر مطالعات گزارش شده | |
دوره 53، شماره 5، مرداد 1401، صفحه 1163-1212 | ||
کریم شهبازی؛ ارژنگ فتحی گردلیدانی؛ مصطفی مارزی | ||
6. | تأثیر کیفیت آب بر شاخصهای پایداری حشرهکشهای کلرپایریفوس (EC 40.8%) و ایمیداکلوپرید (SC 35%) | |
دوره 50، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 177-185 | ||
متانت نجفی؛ احمد حیدری؛ محمد رضا تاجبخش؛ حسین نوری | ||
7. | مطالعه مقایسهای شاخصهای حسی، شیمیایی، میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4ºC | |
دوره 71، شماره 4، دی 1395، صفحه 437-446 | ||
مسعود هدایتی فرد؛ سیده عاطفه کاوسی؛ مریم خاورپور | ||