1.

آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 347-359
حجت جعفریان؛ هادی جمالی؛ نفیسه پریچه؛ حوریه کول مقدم

2.

ارزیابی ویژگیهای میکروبی لخته و آب نمک در دوران رسیدن پنیر سفید آب – نمکی ایرانی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1378
ثریا آذرنیا؛ محمدرضا احسانی؛ سید احمد میر هادی

3.

بررسی امکان کنترل بیماری بلاست مرکبات با استفاده از عصاره بذر گلپر و مخمرهای رورست

دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 109-119
محمد ادبی فیروزجایی؛ پژمان خدایگان؛ فرید بیگی؛ روح الله صابری ریسه

4.

تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 607-618
حجت جعفریان؛ محسن پورعباسعلی؛ شایان قبادی

5.

تأثیر پودر دانه‌های رازیانه (Foeniculum vulgare) و زیره (Carum carvi) و مخمرها بر فراسنجه‌های تولید گاز، جمعیت تک‌یاختگان و فعالیت آنزیم‌های میکروبی شکمبۀ‌ گوسفند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 399-410
صغری درخشان نیا؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی شترخفت؛ مهرداد تقی زاده

6.

تأثیر مصرف پروبیوتیک بر برخی فراسنجه‌های خونی و محور سوماتوتروپیک گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش گرمایی

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 329-337
امیرحسین نصیری؛ ارمین توحیدی؛ ملک شاکری؛ مهدی ژندی؛ مهدی دهقان بنادکی

7.

تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-49
وحید رضایی امینلویی؛ نصراله احمدی فرد؛ امیر توکمه چی؛ ناصر آق

8.

تولید پروتئین و چربی تک‏یاخته حاصل از کشت تلفیقی مخمر یاروویا لیپو لیتیکا و قارچ آسپرژیلوس نایجر در پساب حاصل از کارخانه تولید آردماهی کیلکا (استیک واتر)

دوره 77، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-12
حمیده امیراسدی موالو؛ سیدولی حسینی؛ مهرداد فرهنگی؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ کامران رضایی توابع

9.

مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 461-471
زهرا کردپور؛ سمیه سالاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب