1.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

2.

اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 511-519
مهسا رسا ایزدی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی؛ محمد خواجه بمی

3.

بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 571-581
امین سعید؛ محسن افشار منش؛ محمد سالارمعینی

4.

تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره‌های ‏حاوی چربی بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 335-346
محمدرضا رضوانی؛ شهرام رحیمی؛ محمد دادپسند

5.

محافظت ماهی باس دریایی آسیایی (Lates calcarifer) برعلیه ویبریو آلجینولیتیکوس و استرپتوکوکوس اینیایی با واکسن کشتة دو ظرفیتی

دوره 78، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 27-42
مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ سید محمد ابراهیم جلیل ذریه زهرا؛ عیسی شریف پور؛ منصور طرفی موزان زاده؛ سمیرا ناظم رعایا؛ لفته محسنی نژاد؛ عبدالرحیم اصولی؛ شاپور مهرجویان؛ سید رضا سید مرتضایی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب