1.

Recovery of High-Purity Magnesium Hydroxide with Self-Tuning PID Control and PID of pH

دوره 8، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1348-1357
Yavuz Demirci؛ Mustafa Alpbaz

2.

تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 569-578
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد

3.

تاثیر پروتئین های محلول در آب بر طعم گوشت کلیکا

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
سهراب معینی

4.

مطالعة نحوة انتقال مواد ازته، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم از دلمه به آب-نمک در طی دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی

دوره 1، شماره 0، فروردین 1378
محمد رضا احسانی؛ ثریا آذرنیا؛ عبدالرسول علامه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب