1.

بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
عنایت رضوانی خورشیدی؛ سید کمال کاظمی‌تبار؛ غلامعباس کیانوش

2.

بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)

دوره 39، شماره 1، آبان 1387
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست

3.

بررسی روند تغییرات صفات مهم زراعی و عملکرد دانه در توده‌های بومی و ارقام زراعی گندم در طی چند دهه گذشته در ایران

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 125-136
هادی علی پور؛ محمدرضا بی همتا؛ ولی اله محمدی؛ سیدعلی پیغمبری

4.

بررسی صفات مهم زراعی و روابط بین آنها تحت شرایط آبیاری طبیعی و تنش خشکی در رگه‌های هاپلویید مضاعف کلزا

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 683-694
عباس رضایی زاده؛ ولی اله محمدی؛ عباسعلی زالی؛ حسن زینالی؛ محسن مردی

5.

تجزیه و تحلیل همبستگی و علیت عملکرد دانه و صفات وابسته به آن در ذرت

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
شاهین واعظی؛ سیروس عبدمیشانی؛ بهمن یزدی صمدی؛ محمدرضا قنادها

6.

تعیین مهمترین صفات موثر بر عملکرد تحت دو شرایط آبیاری با استفاده از روشهای آماری چند متغیره در ژنوتیپهای ماش

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
محمد ضابط؛ عبدالهادی حسین زاده؛ علی احمدی؛ فرنگیس خیالپرست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب