1.

Production of cheese and ice cream enriched with biomass and supernatant of Spirulina platensis with emphasis on organoleptic and nutritional properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1402
Maryam Shafaei Bejestani؛ Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

2.

اثر کاربرد جلبک سبز اسپیرولینا و زمان خواباندن بر شکل‌های شیمیایی کادمیم در یک خاک آهکی

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 643-657
لیلا زارع؛ صدیقه صفرزاده شیرازی؛ شهرزاد کرمی

3.

استخراج فایکوسیانین ازجلبک Arthrospira platensis با استفاده از حلال‌ها و روش‌های مختلف

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 183-192
فهیمه شاه حسینی؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ سیدولی حسینی

4.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف میکروجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس کپسوله‌شده بر قابلیت هضم مواد ‏مغذی، پاسخ ایمنی و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 61-75
حسنا حاجاتی؛ متین شکوری

5.

تأثیر تمرین هوازی و مکمل اسپیرولینا بر برخی عوامل خطرزایی قلبی عروقی در زنان مبتلا به دیابت نوع دو دارای اضافه وزن

دوره 12، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 207-222
محسن اکبرپور؛ الهه محرابی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب