1.

اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری ‌شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 751-764
مسعود نوروزی دیارجان؛ علی اسدی الموتی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محسن دانش مسگران

2.

بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 255-267
سیدمحمدرضا صلواتی؛ احمد حسن آبادی؛ محسن تیموری؛ علی اکبر سالاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب