1.

Development of nanoemulsion-based antimicrobial activity of cinnamon prepared with soy protein isolate-lecithin

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 147-154
Shima Ghani؛ Hassan Barzegar؛ Mohammad Noshad؛ Mohammad Hojjati

2.

Evaluating the Competitiveness of Medicinal Plants With Antibiotics to Control Salmonella Enterica Serovar Typhimurium in Broiler Chickens

دوره 17، شماره 2، تیر 2023، صفحه 155-166
Ahmad Gholipour-Shoshod؛ Shaban Rahimi؛ Taghi Zahraei Salehi؛ Mohammad Amir Karimi Torshizi؛ Alireza Behnamifar؛ Tahereh Ebrahimi؛ Mahmoud Valizadeh Lakeh؛ Faeze Ganjpoor

3.

Investigating the mechanical, physical and antimicrobial properties of gelatin films containing Cinnamomum verum hydrosol

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 113-118
Zohreh Didar

4.

بررسی تأثیر سینامالدهید روی عوارض ناشی از اکسیدروی (ZnO) در آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 305-316
فرزاد حیدردخت؛ سید محمد حسینی؛ شیلا امیدظهیر

5.

بررسی عوامل مختلف دراسانس گیری از دارچین

دوره 42، شماره 2، مرداد 2008، صفحه 199-203
Nasrin Mohammadbeygi؛ Ali Haghighi Asl؛ Faramarz Hormozi

6.

تاثیر دارچین بر پاسخ های ایمنی به دنبال یک جلسه فعالیت ورزشی وامانده ساز در پسران فعال

دوره 15، شماره 2، تیر 1402
حسن مرادی تلگرد؛ مریم کوشکی جهرمی؛ محسن ثالثی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب