1.

Development of nanoemulsion-based antimicrobial activity of cinnamon prepared with soy protein isolate-lecithin

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 147-154
Shima Ghani؛ Hassan Barzegar؛ Mohammad Noshad؛ Mohammad Hojjati

2.

Evaluating the Competitiveness of Medicinal Plants in Comparison with Antibiotic on Performance, Blood Parameters, Meat Oxidation and Cecal Microbiota's Response in Broilers Challenged with Salmonella Enterica Serovar Typhimurium

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1401
Ahmad Gholipour-Shoshod؛ Shaban Rahimi؛ Taghi Zahraei Salehi؛ Mohammad Amir Karimi Torshizi؛ Alireza Behnamifar؛ Tahereh Ebrahimi؛ Mahmoud Valizadeh Lakeh؛ Faeze Ganjpoor

3.

Investigating the mechanical, physical and antimicrobial properties of gelatin films containing Cinnamomum verum hydrosol

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 113-118
Zohreh Didar

4.

بررسی عوامل مختلف دراسانس گیری از دارچین

دوره 42، شماره 2، مرداد 2008، صفحه 199-203
Nasrin Mohammadbeygi؛ Ali Haghighi Asl؛ Faramarz Hormozi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب