
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,587 |
تعداد مقالات | 71,160 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,884,255 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 99,131,911 |
1. | بررسی تاثیر افزودن برخی اجزاء گیاهی بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی لواشک فراسودمند | |
دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 73-87 | ||
سپیده خراسانی؛ فاطمه شهدادی؛ اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی؛ نیلوفر دامغانی | ||
2. | تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر صفات بیوشیمیایی، عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس (Physalis peruviana L.) | |
دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 795-806 | ||
زهرا گودرزی؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ محمدرضا راجی | ||
3. | سنتز نانوذرات نقره به روش سازگار با محیط زیست با استفاده از عصاره هیدروالکلی Laurencia caspica و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آن | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1403 | ||
شهاب اوجانی؛ فرید غلامرضا فهیمی؛ محسن محمدی؛ میثم پاشایی | ||
4. | هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده | |
دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 379-390 | ||
مونا عزیزی؛ انوشه شریفان؛ ابراهیم حسینی؛ عبدالله قوامی | ||