تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,239 |
تعداد مقالات | 67,853 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,383,392 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,154,494 |
1. | Functional properties and emulsion stability of wheat gluten hydrolysates produced by endopeptidases from Bacillus licheniformis and Bacillus amyloliquefaciens | |
دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 76-85 | ||
Atefeh Niazi؛ Homa Torabizadeh | ||
2. | بررسی خواص آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |
دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 593-606 | ||
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی | ||