1.

ارزیابی رس‌های اصلاح‌شده با نانوذرات مگنتیت و اگزوپلی ساکارید باکتریایی و تاثیر آن‌ها بر فعالیت آنزیم‌های اوره‌آز، فسفاتاز و دهیدروژناز خاک

دوره 53، شماره 12، اسفند 1401، صفحه 2721-2738
محبوبه ابوالحسنی زراعتکار؛ امیر لکزیان

2.

بررسی تاثیر سیمان و آهک بر بهسازی خاک رس آلوده به گلیسرول

دوره 51، شماره 12، اسفند 1399، صفحه 3045-3057
محمد حاجی‌محمدی؛ امیر حمیدی

3.

تأثیر همی‌سلولز در کارایی فیبریله شدن آنزیمی و مکانیکی الیاف سودای باگاس

دوره 69، شماره 3، آذر 1395، صفحه 615-624
سید رحمان جعفری پطرودی

4.

تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری

5.

تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 43، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 85-91
محمدتقی گلمکانی؛ کرامت اله رضائی؛ محمدسعید یارمند

6.

خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 45-51
محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ مرضیه میرزاخانی

7.

مقایسه فرایند استخراج اسانس ریحان به روش ترتیبی فراصوت-مایکروویو با روش مایکروویو

دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 25-40
حبیب اله عباسی؛ شادی شریف زاده؛ صفورا کریمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب